Forspiring

 In Ikke kategoriseret

Det er efterhånden blevet tid til forspiring i de små hjem. Det er en sand fornøjelse at se sine små frø vokse op og blive til flotte blomster eller lækre grøntsager og krydderurter.

Forspiring kræver mere end blot at putte nogle frø i jorden. Det er vigtigt at planterne får nok lys, luft samt plads, så de kan udvikle sig, og blive til stærke planter du senere kan plante udenfor.
Der er flere grunde til at forspire. Jeg gør det lidt for hyggens skyld, men mange gør det for at få et tidligere udbytte end hvad man ellers ville have fået. Derudover har dine planter en bedre chance for at overleve mod ukrudtet, da de kan vokse sig større og stærkere end de ellers ville have gjort.

Jeg har brugt dette minidrivhus fra Elho, der er perfekt til at forspire i! Den passer perfekt ind i min vindueskarm, eller andre smalle steder. Den indeholder både en underskål, en bakke samt et låg. I toppen af låget er der en ventil man kan åbne og lukke for, for at give bedre iltning til krydderurterne og stimulere plantevæksten.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Skriv her og tryk enter for at søge

Der er ingen produkter