Blomster der aldrig bliver kedelige

 In Ikke kategoriseret

I dag er silkeblomster så flotte og ser så ægte ud, at de fleste vil være nødt til at røre ved blomsten for at opdage forskellen. Silkeblomster er derfor det perfekte valg til steder, hvor det er svært at få vandet, eller for folk der mangler ”grønne fingre”. Silkeblomster er også langt mere holdbare og får ikke mærker eller visner, hvis bladene beskadiges af kluntede hænder.

Silkeblomster er derfor et rigtigt godt alternativ til sommerhuset eller områder med stor gennemstrømning af mennesker, som for eksempel venteværelser, restauranter eller fælleskontorer.

Og silkeblomster er ikke bare blomster! Du kan også få naturtro træer, bregner, sukkulenter og endda buketter eller dekorationer. Der findes faktisk selv silkeblomster og træer der er særligt beskyttet imod farveblegning fra UV-lys, så du kan have dem stående udenfor hele året. Dette kan især være smart, hvis du gerne vil have træer der hører hjemme i syden, så som oliven- eller citrustræer, udendørs. Normalt vil den type træer ikke kunne klare den danske vinter, og du vil derfor være nød til at tage dem indenfor halvdelen af året, eller investere i vinterafdækning og varmekabler for at beskytte træet.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Skriv her og tryk enter for at søge

Der er ingen produkter